Дексаформ Дент разтвор за коренови канали/ Dexaform Dent solution
Новини

 

 

 

 

дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution


други търговски имена: рокле/ rockle дентален разтвор

дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution е стоматологичен продукт за професионална употреба (от зъболекаря)

 

за нуждите на стоматологичната практика у нас, централната научна аптечна лаборатория при педиатрична аптека ерудита приготвя  дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution като екстемпорален заместител на известния в чужбина разтвор рокле/ rockle solution


употреба
дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution  се прилага за антисепсия на коренови канали преди обтурация.

противопоказания
не използвайте дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution при алергия към феноли или кортикостероиди.

специални предупреждения
в случай на инцидентен контакт на дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution с лигавиците, изплакнете обилно с вода

предпазни мерки при употреба

  • не напоявайте прекомерно памучната пелета!
  • не поставяйте дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution върху оголена пулпа!
  • да не се поглъща!


взаимодействия с други лекарства
при използваните дози дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution, дексаметазонът няма вероятност да предизвика значими лекарствени взаимодействия.

бременност и кърмене
при нормални условия на употреба дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution може да се използва по време на бременност и кърмене.

дозировка, начин и / или път (и) на приложение, честота на прилагане и продължителност на лечението
преди да използвате дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution, препоръчително е да направите изрязване на корена или да изчистите каналите от всякакви остатъци.
памучна пелета или хартиена пръчка се напоява в разтвора дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution. поставя се в пулпната камера или в канала. покрива се с временен цимент - водоустойчив и некомпресиращ. след 3 до 5 дни тампонът се отстранява.
лечението с дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution може да бъде подновено, ако е необходимо, и след извършване на ново почистване на кореновия канал.
след отстраняването на тампона с дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution пристъпете към каналообразуване, последвано от окончателно пълнене.

режим и начин на приложение
дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution се прилага строго локално.

симптоми и инструкции в случай на предозиране
в случай на предозиране или злоупотреба в стоматологията, фенолите могат да предизвикат възможно повишено възпаление и десмодонтит.
както всички лекарства, дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution може да предизвика нежелани реакции. риск от алергия!

съхранение

съхранявайте при стайна температура между 18 и 25 °с.

състав
дексаметазон ацетат, фенол, гваякол, глицерол, пречистена вода, амилацетат.

фармацевтична форма
дексаформ дент разтвор за коренови канали/ dexaform dent solution е под формата на разтвор за стоматологична употреба, опакован във флакони от 10 мл.

 

 

-------------------------------------------

запитване за актуална цена:

напишете запитването си за актуалната цена в раздел контакти на сайта.

приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата борика и с кредитни карти visa или mastercard.

 

условия за обработка на запитването ви:

напишете съобщение в раздел контакти на сайта със следната информация:

1. за какво здравословно състояние се отнася (диагноза);

2. за кой лекарствен продукт е запитването ви;

3. три имена на пациента;

4. възраст и телесно тегло на пациента;

5. имена и телефон за връзка с вас.

 

запитване за лекарство по рецепта:

напишете запитването си за лекарство по рецепта в раздел контакти на сайта.

ако не можете да разчетете рецептата, ще ви посочим адрес на електронна поща, на който да изпратите изображение на рецептата (сканирана или заснета с телефон).

 

общи условия на цнал:

за да се запознаете с общите условия за ползване на услугите на централната научна аптечна лаборатория към педиатрична аптека ерудита, натиснете тук .

----------------------------------

педиатрична аптека ерудита

 

 

----------------------------------

 

ключови думи: разтвор рокле за почистванена зъбни канали лекарство  кореновите канали рокле внасят го рокле с чантата от чужбина рокле за третиране на зъбни канали рокле и после слатаг временен цимент рокле или rockle's разтвор на рокле известно още с рокле 4 или рокле 8 за зъбни канали дезинфекция с рокле rockle с отлично силно противовъзпалително рокле и бактерицидно действие при широк спектър на показания rockle в българия се намира само в лабораторията на педиатрична аптека ерудита къде да намеря
нанася се в пулпната камера или в канала рокле препоръчва се препариране и почистване на коренови канали преди използване на продукта рокле

Отново в България гел с бензоил пероксид/ Benzoyl peroxide

Отново в България гел с бензоил пероксид/ Benzoyl peroxide

Гелът бензоил пероксид/ Benzoyl peroxide gel 2,5% 30мл е кератолитичен агент с антибактериално действие. Ефективността му се дължи на проявата на три действия: антибактериално, кератолитично (пилиг) и подсушаващо кожата. Използва се за локално лечение на

Липофитол/ Lipophytol може да измести статините?

Подходящ е за профилактика и лечение на повишени холестеролни нива, като съпътстващ прием при хранителни диети, целящи намаляване на наднорменото тегло, като предпазване на организма в комбинирани схеми за изгаряне на мазнини при спортисти (едновременно с

Бруфен/ Brufen - оригиналният ибупрофен

Бруфен/ Brufen - оригиналният ибупрофен

Абот/ Abbott България регистрира суспензията за перорална употреба Бруфен/ Brufen, която съдържа 20мг/мл ибупрофен

Мистър Панда и Мис Карол ще бъдат налични към средата на ноември 2009 г

Мистър Панда и Мис Карол ще бъдат налични към средата на ноември 2009 г

До средата на ноември няма да има наличности от инхалаторите Мис Карол/ Miss Carol и Мистър Панда/ Mister Panda от серията ПИК/PIC

Есциталопрам - съдържащите препарати станаха седем в България

Есциталопрамът даде добри резултати в психиатричната практика


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.