Екслпоуд чист протеин Whey 100%
Новини

изображение и текст: goton.bg 

отдавна вече е доказано, че белтъчините са жизненонеобходими за човека, както и за животните. по същество обаче не белтъчините сами по себе си са толкова значими, колкото аминокиселините, които са изграждащите елементи на белтъчините.

добавките от белтъчини, наречени протеини, са необходими на всеки, който не е в състояние да си гарантира необходимото количество белтъчини чрез храната. особено нужни са те за хора, занимаващи се с фитнес, защото подпомагат бързото възстановяване след тежки физически натоварвания и внасят в организма необходимата суровина за изграждане на мускулите. оптималните формули са на база суроватка, обезмаслено мляко, соя, яйчен белтък, тъй като съдържат всички незаменими аминокиселини.

100% explode whey protein съдържа перфектен аминокиселинен профил в правилната концентрация, което е гаранция за оптимални постижения. на клетъчно и на хормонално ниво организмът реагира на приема му по най - рационалния начин. суроватъчният протеин на explode е с много ниско съдържание на лактоза, което осигурява безопасната му употреба и от хора с непоносимост към лактозата.

от всички известни храни суроватъчният протеин е най-богатият източник на верижно разклонени аминокиселини (bcaa). много изследвания и научни експерименти доказват, че протеиновият синтез може да се стимулира и без тренировки благодарение на bcaa, които изпълняват функция на азотен донор под формата на л-аланин, превръщащ се в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. следователно не е необходим прием на големи количества въглехидрати, за да се съхрани гликогена в тялото.

100% explode whey protein е лесноразтворим. негово преимущество е и бързата усвояемост. подходящ е за употреба сутрин - преди и веднага след тренировка, а това е твърде положителен фактор, защото помага на спортистите да поддържат в отлично състояние имунната система. като „бърз" протеин той е идеално пригоден и за след тренировка, когато синтезът на протеин е критичен наличието на големи количества от аминокиселината цистеин - нужна за производството на глутатиона в тялото, който е най-силният антиоксидант, изчерпван по време на тренировка, е гаранция за здраве. 100% explode whey protein съдържа и разнообразна гама витамини и минерали, без които правилното възстановяване е немислимо.

суроватъчният протеин съдейства за намаляване на кръвното налягане при хипертоници. определени биоактивни съставки на суроватъчния протеин снижават нивата на лошия холестерол, а науката отдавна доказа, че високите нива на холестерол причиняват някои сърдечни заболявания. explode е уникален и поради факта, че няма възрастови ограничения за приема му. в него се съдържат завишени дози лакталбумин, който е основният компонент в майчината кърма (поради тази причина лакталбуминът е съставка на много от бебешките храни). способността му да увеличава плътността на костния материал, го превръща в мощен фактор в превенцията срещу остеопорозата, а също така и срещу ставните заболявания за хора от “третата възраст”.употребата на 100% explode whey protein помага в борбата с депресивни състояния, защото подобрява настроението, повишавайки нивото на серотонин в организма. една от съставките - глюкомакропептид въздейства за намаляване на зъбната плака и предотвратява развитието на кариеси.

глюкомакропептидът стимулира и отделянето на потискащия апетита хормон холецистокинин, като по този начин 100% explode whey protein подпомага контрола над телесното тегло. не на последно място е способността на продукта да неутрализира различни вредни бактерии, тъй като лактоферинът, една от съставките, оказва противодействие на вредните бактерии в чревния тракт.

100% explode whey protein е 85 % висококачествен суроватъчен протеин, произведен чрез метода на ултрафилтрацията от прясна суроватка. за повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът е допълнително инстатизиран с лецитин.това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко. избягната е употребата на захар и на други калорични подсладители.

протеинът се произвежда с различни вкусове: карамелна ванилия, шоколад и банан. ароматите са подбрани и балансирани за постигане на неповторим приятен вкус. превъзходните вкусови качества и балансираната формула осигуряват уникално въздействие върху организма на трениращите.

за постигане на най-оптимално въздействие се препоръчва дневната доза да се съобрази с личното тегло на трениращия, като се има предвид, че максималната еднократна доза е 30 грама.

запитване за актуална цена:

напишете запитване в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита.

плащане:

приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата борика и с кредитни карти visa или mastercard.

условия за доставка по куриер:

напишете съобщение в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита със следната информация:

1. име/ модел на продукта;

2. три имена на получателя;

3. точен адрес за доставка;

4. телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

педиатрична аптека ерудита

Найс Вак С / Neis Vac C конюгатна менингококова ваксина се очаква да бъде внесена в началото на 2010 година

Найс Вак С / Neis Vac C конюгатна менингококова ваксина се очаква да бъде внесена в началото на 2010 година

От търговското представителство на Бакстер/Baxter потвърдиха, че предвид регистрационната процедура, не може да се очаква налични количества да бъдет достъпни в страната преди януари 2010

SonoVue/ Соновю контрастна материя за ехография

SonoVue/ Соновю контрастна материя за ехография

Представителството на италианската фирма за контрастни материи Бракко/Bracco регистрира препарата SonoVue/ Соновю

Ентерик Екол/ Enteric Ecol - нов, подобрен пробиотик на Кенди Фарма

Ентерик Екол/ Enteric Ecol - нов, подобрен пробиотик на Кенди Фарма

Ентерик Екол/ Enteric Ecol е под формата на капсули, които при деца под 6 години могат да се отварят и да се дават като съдържимото се смеси с малко мляко, сок или вода

Чесънът може да лекува диабет

Чесънът може да лекува диабет

Приемът на екстракт от чесън, редом със стандартното лечение при всеки от двата типа диабет, води до скромни, но неопровержими подобрения в контрола на кръвната захар

До 4% от гените ни идват от неандерталци

До 4% от гените ни идват от неандерталци

В много от нас днес има неандерталски гени, сочи цитирано от Би Би Си 4-годишно проучване, проведено от изследователи от института „Макс Планк“ в Германия


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.