Екслпоуд чист протеин Whey 100%
Новини

изображение и текст: goton.bg 

отдавна вече е доказано, че белтъчините са жизненонеобходими за човека, както и за животните. по същество обаче не белтъчините сами по себе си са толкова значими, колкото аминокиселините, които са изграждащите елементи на белтъчините.

добавките от белтъчини, наречени протеини, са необходими на всеки, който не е в състояние да си гарантира необходимото количество белтъчини чрез храната. особено нужни са те за хора, занимаващи се с фитнес, защото подпомагат бързото възстановяване след тежки физически натоварвания и внасят в организма необходимата суровина за изграждане на мускулите. оптималните формули са на база суроватка, обезмаслено мляко, соя, яйчен белтък, тъй като съдържат всички незаменими аминокиселини.

100% explode whey protein съдържа перфектен аминокиселинен профил в правилната концентрация, което е гаранция за оптимални постижения. на клетъчно и на хормонално ниво организмът реагира на приема му по най - рационалния начин. суроватъчният протеин на explode е с много ниско съдържание на лактоза, което осигурява безопасната му употреба и от хора с непоносимост към лактозата.

от всички известни храни суроватъчният протеин е най-богатият източник на верижно разклонени аминокиселини (bcaa). много изследвания и научни експерименти доказват, че протеиновият синтез може да се стимулира и без тренировки благодарение на bcaa, които изпълняват функция на азотен донор под формата на л-аланин, превръщащ се в глюкоза, когато гликогеновите запаси са изчерпани. следователно не е необходим прием на големи количества въглехидрати, за да се съхрани гликогена в тялото.

100% explode whey protein е лесноразтворим. негово преимущество е и бързата усвояемост. подходящ е за употреба сутрин - преди и веднага след тренировка, а това е твърде положителен фактор, защото помага на спортистите да поддържат в отлично състояние имунната система. като „бърз" протеин той е идеално пригоден и за след тренировка, когато синтезът на протеин е критичен наличието на големи количества от аминокиселината цистеин - нужна за производството на глутатиона в тялото, който е най-силният антиоксидант, изчерпван по време на тренировка, е гаранция за здраве. 100% explode whey protein съдържа и разнообразна гама витамини и минерали, без които правилното възстановяване е немислимо.

суроватъчният протеин съдейства за намаляване на кръвното налягане при хипертоници. определени биоактивни съставки на суроватъчния протеин снижават нивата на лошия холестерол, а науката отдавна доказа, че високите нива на холестерол причиняват някои сърдечни заболявания. explode е уникален и поради факта, че няма възрастови ограничения за приема му. в него се съдържат завишени дози лакталбумин, който е основният компонент в майчината кърма (поради тази причина лакталбуминът е съставка на много от бебешките храни). способността му да увеличава плътността на костния материал, го превръща в мощен фактор в превенцията срещу остеопорозата, а също така и срещу ставните заболявания за хора от “третата възраст”.употребата на 100% explode whey protein помага в борбата с депресивни състояния, защото подобрява настроението, повишавайки нивото на серотонин в организма. една от съставките - глюкомакропептид въздейства за намаляване на зъбната плака и предотвратява развитието на кариеси.

глюкомакропептидът стимулира и отделянето на потискащия апетита хормон холецистокинин, като по този начин 100% explode whey protein подпомага контрола над телесното тегло. не на последно място е способността на продукта да неутрализира различни вредни бактерии, тъй като лактоферинът, една от съставките, оказва противодействие на вредните бактерии в чревния тракт.

100% explode whey protein е 85 % висококачествен суроватъчен протеин, произведен чрез метода на ултрафилтрацията от прясна суроватка. за повишаване качеството на продукта и неговата усвоимост протеинът е допълнително инстатизиран с лецитин.това го прави лесно разтворим както в топли, така и в студени вода и мляко. избягната е употребата на захар и на други калорични подсладители.

протеинът се произвежда с различни вкусове: карамелна ванилия, шоколад и банан. ароматите са подбрани и балансирани за постигане на неповторим приятен вкус. превъзходните вкусови качества и балансираната формула осигуряват уникално въздействие върху организма на трениращите.

за постигане на най-оптимално въздействие се препоръчва дневната доза да се съобрази с личното тегло на трениращия, като се има предвид, че максималната еднократна доза е 30 грама.

запитване за актуална цена:

напишете запитване в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита.

плащане:

приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата борика и с кредитни карти visa или mastercard.

условия за доставка по куриер:

напишете съобщение в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита със следната информация:

1. име/ модел на продукта;

2. три имена на получателя;

3. точен адрес за доставка;

4. телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

педиатрична аптека ерудита

Наредба 28/ 2008 г. на МЗ бе обнародвана

Наредба 28/ 2008 г. на МЗ бе обнародвана

Ще се изисква представянето на рецепти

Nurofen/Нурофен 400 стана лекарство без рецепта

Nurofen/Нурофен 400 стана лекарство без рецепта

Всички форми на Nurofen/Нурофен вече се отпускат без рецепта

Инфакол/Infacol капки за бебета вече наличен и у нас

Инфакол/Infacol капки за бебета вече наличен и у нас

Капките Инфакол/Infacol вече имат регистрация у нас и са налични в Педиатрична аптека Ерудита

Редуктил/Reductil, Линдакса/Lindaxa, Сибутрамин Сандоз/Sibutramin Sandoz и Мейса/Meissa - забранени за употреба в Страните от Европейския съюз

Редуктил/Reductil, Линдакса/Lindaxa, Сибутрамин Сандоз/Sibutramin Sandoz и Мейса/Meissa - забранени за употреба в Страните от Европейския съюз

Европейската агенция стигна до заключението, че рисковете от тяхната употреба надвишават ползите и препоръча суспендиране на всички разрешения за употреба на сибутрамин-съдържащи продукти на територията на Европейския съюз

Д-р Шарков: Водете детето на зъболекар още на 6-месечна възраст

Д-р Шарков: Водете детето на зъболекар още на 6-месечна възраст

Зимните бебета са застрашени от рахит заради липсата на витамин D


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.