Води за уста за обща профилактика
Новини

 

 

Елгидиум / Elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби

Защитава от кариеси и спомага за намаляване чувствителността на зъбите. Препоръчва се за хигиена на труднодостъпните места.

 

Elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби има три активни съставки: фруоринол/Fluorinol (амино флуорид) – заздравява по-бързо зъбния емайл и увеличава устойчивостта му, хлорхексидин/Chlorhexidine  - антиплаково и антибактериално действие, силигликол/Siliglycol – образува защитен филм и предпазва от развитие на бактерии върху зъбната повърхност.

 

Начин на употреба: Ежедневна вода, готова за употреба. Изплакнете устата за 30 секунди с половината от мерителната чашка. За оптимален ефект комбинирайте с паста за зъби Elgydium AntiCaries (антикариесна паста за зъби) или Elgydium Sensitive за чувствителни зъби.

 

Предназначен е само за външна употреба. Да не се поглъща !

 

Подходящ за възрастни и деца над 3 годишна възраст.

 

Съдържание: Fluorinol (Nicomethanol Hydrofluride), Chlorhexidine Digloconate, CL 42051, Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hylitol, PEG-12 Dimethicone, Aroma, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin, CL 47005

 

 

 

 

GUM Gingidex вода за уста

  

Съдържание: Хлорхексидин диглюконат – 0,06% и цитилпиридинхлорид – 0,05% - активни антибактериални съставки, които защитават венците и предотвратяват лошия дъх. Съдържа алое, притежаващо хидратиращи свойства. Не съдържа алкохол.

 

Начин на употреба: Използвайте капачката за да отмерите, необходимите за жабурене 10-15 мл. Не разреждайте. Жабурете след ядене и преди лягане.

 Съхранявайте на места, недостъпти за деца. Продуктът е предназначен за външна употреба. Да не се поглъща! Да не се използва от деца на възраст под 6 години без препоръката на стоматолог.     

 

 

 

 

GUM ProtectPlus вода за уста

  

Водата за уста ProtectPlus не съдържа алкохол и подпомага почистването и защитата на всички зъбни повърхности, включиетелно и тези, които не могат да бъдат достигнати при използване на четка за зъби. Нейната пълна система за защита е специално разработена за да поддържа в оптимално състояние емайла и кореновия дентин и допълнително да предпазва зъбите.

 

Комбинацията от флуорид и изомалт подпомага постигането на оптималната минерализация на зъбния емайл.

 

СРС-съставката за контрол на плаката подпомага неутрализирането на киселинно-образуващите бактерии, чийто продукт се приема за основна причина за деминерализацията на емайла.

 

Витамин Е и про-витамин В5 подпомагат поддържането на здравето на венците.

 

Начин на употреба: След измиване на зъбите с четка жабурете 30 секунди с 10-15 мл от разтвора. Използвайте два пъти на ден. Може да се използва от деца на възраст над 6 години.

 

Ако приемате добавки, съдържащи флуор, се консултирайте с вашия стоматолог преди започване употребата на вода за уста ProtectPlus

 

Продуктът е предназначен за външна употреба. Да не се поглъща !

   

Silver Care Sensitive вода за уста

  

Съдържа алое вера. Не съдържа алкохол. Подходящ е за употреба при висока чувствителност на зъбите. Подсилва зъбния емайл и предпазва от кариес. Предпазва от възпаляване на венците. Поддържа продължително време свеж дъх в устата.

 

Предназначен е за външна употреба. Да не се поглъща !

 

Съдържание: Aqua, Sodium Methylparaben, Sodium Monofluorophosphate (0.03%), Imidazolidinyl Urea, Sodium Fluoride (0.10%), Propylene Glicol, Sodium Saccharin, Citric Acid, Hydrogenated Castor Oil

 

 

--------------------------------------------------

Запитване за актуална цена:

Напишете запитване в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита.

Плащане:

Приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата БОРИКА и с кредитни карти VISA или Mastercard.

Условия за доставка по куриер:

Напишете съобщение в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита със следната информация:

1. Име на продукта;

2. Три имена на получателя;

3. Точен адрес за доставка;

4. Телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

Педиатрична аптека Ерудита[назад]

Не използвайте лоперамид при сезонния грип!

Съветваме пациентите да не употребяват препарати, съдържащи лоперамид (Имодиум, Лопедиум, Стоперан, Имомед), тъй като те блокират моториката на червата, а това води до зъдържане на екзотоксини, които организмът инстинктивно опитва да изхвърли

IRS 19 отпадна от номенклатурата на лекарствата в България

IRS 19 отпадна от номенклатурата на лекарствата в България

Лекарите трябва да се съобразят с този факт и да пренасочат пациентите към друг медикамент според състоянието на конкретния пациент

Алегозан табл и Бусколизин табл вече са лекарства без рецепта!

Алегозан табл и Бусколизин табл вече са лекарства без рецепта!

Промяната важи само и единствено за таблетните форми. Ампулите продължават да бъдат лекарствени препарати по лекарски предписание

Герисан/Gerisan сироп - ефективно средство за профилактика на сезонните заболявания

Герисан/Gerisan сироп - ефективно средство за профилактика на сезонните заболявания

Естествен имуностимулатор без странични действия


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.