Води за уста за обща профилактика
Новини

 

 

Елгидиум / Elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби

Защитава от кариеси и спомага за намаляване чувствителността на зъбите. Препоръчва се за хигиена на труднодостъпните места.

 

Elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби има три активни съставки: фруоринол/Fluorinol (амино флуорид) – заздравява по-бързо зъбния емайл и увеличава устойчивостта му, хлорхексидин/Chlorhexidine  - антиплаково и антибактериално действие, силигликол/Siliglycol – образува защитен филм и предпазва от развитие на бактерии върху зъбната повърхност.

 

Начин на употреба: Ежедневна вода, готова за употреба. Изплакнете устата за 30 секунди с половината от мерителната чашка. За оптимален ефект комбинирайте с паста за зъби Elgydium AntiCaries (антикариесна паста за зъби) или Elgydium Sensitive за чувствителни зъби.

 

Предназначен е само за външна употреба. Да не се поглъща !

 

Подходящ за възрастни и деца над 3 годишна възраст.

 

Съдържание: Fluorinol (Nicomethanol Hydrofluride), Chlorhexidine Digloconate, CL 42051, Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hylitol, PEG-12 Dimethicone, Aroma, Potassium Sorbate, Sodium Saccharin, CL 47005

 

 

 

 

GUM Gingidex вода за уста

  

Съдържание: Хлорхексидин диглюконат – 0,06% и цитилпиридинхлорид – 0,05% - активни антибактериални съставки, които защитават венците и предотвратяват лошия дъх. Съдържа алое, притежаващо хидратиращи свойства. Не съдържа алкохол.

 

Начин на употреба: Използвайте капачката за да отмерите, необходимите за жабурене 10-15 мл. Не разреждайте. Жабурете след ядене и преди лягане.

 Съхранявайте на места, недостъпти за деца. Продуктът е предназначен за външна употреба. Да не се поглъща! Да не се използва от деца на възраст под 6 години без препоръката на стоматолог.     

 

 

 

 

GUM ProtectPlus вода за уста

  

Водата за уста ProtectPlus не съдържа алкохол и подпомага почистването и защитата на всички зъбни повърхности, включиетелно и тези, които не могат да бъдат достигнати при използване на четка за зъби. Нейната пълна система за защита е специално разработена за да поддържа в оптимално състояние емайла и кореновия дентин и допълнително да предпазва зъбите.

 

Комбинацията от флуорид и изомалт подпомага постигането на оптималната минерализация на зъбния емайл.

 

СРС-съставката за контрол на плаката подпомага неутрализирането на киселинно-образуващите бактерии, чийто продукт се приема за основна причина за деминерализацията на емайла.

 

Витамин Е и про-витамин В5 подпомагат поддържането на здравето на венците.

 

Начин на употреба: След измиване на зъбите с четка жабурете 30 секунди с 10-15 мл от разтвора. Използвайте два пъти на ден. Може да се използва от деца на възраст над 6 години.

 

Ако приемате добавки, съдържащи флуор, се консултирайте с вашия стоматолог преди започване употребата на вода за уста ProtectPlus

 

Продуктът е предназначен за външна употреба. Да не се поглъща !

   

Silver Care Sensitive вода за уста

  

Съдържа алое вера. Не съдържа алкохол. Подходящ е за употреба при висока чувствителност на зъбите. Подсилва зъбния емайл и предпазва от кариес. Предпазва от възпаляване на венците. Поддържа продължително време свеж дъх в устата.

 

Предназначен е за външна употреба. Да не се поглъща !

 

Съдържание: Aqua, Sodium Methylparaben, Sodium Monofluorophosphate (0.03%), Imidazolidinyl Urea, Sodium Fluoride (0.10%), Propylene Glicol, Sodium Saccharin, Citric Acid, Hydrogenated Castor Oil

 

 

--------------------------------------------------

Запитване за актуална цена:

Напишете запитване в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита.

Плащане:

Приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата БОРИКА и с кредитни карти VISA или Mastercard.

Условия за доставка по куриер:

Напишете съобщение в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита със следната информация:

1. Име на продукта;

2. Три имена на получателя;

3. Точен адрес за доставка;

4. Телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

Педиатрична аптека Ерудита[назад]
Еротон: Българският генерик на Виагра-та

Еротон: Българският генерик на Виагра-та

Фармацевтичната генерична компания "Актавис" регистрира и пусна на пазара генерично копие на Виагра-та. Името на лекарственият продукт е Еротон/ Eroton

Нитролонг/Nitrolong таблетки временно не се произвежда

Нитролонг/Nitrolong таблетки временно не се произвежда

Няма яснота за причината на отказа от пазара

Колани пояси, лумбостати

Колани пояси, лумбостати

Колани за придържане на гръбначния стълб (лумбостати), пояси за загряване, колани за ребрата и гръдния кош, колани за корем (абдомностати) са качени на сайта на Педиатрична аптека Ерудита

Изявление на Изпълнителната агенция по лекарствата

Изявление на Изпълнителната агенция по лекарствата

Във връзка с грипната епидемия ИАЛ напомня на всички търговци на дребно, че противовирусните лекарствени продукти...


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.