Води за уста за обща профилактика
Новини

 

 

елгидиум / elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби

защитава от кариеси и спомага за намаляване чувствителността на зъбите. препоръчва се за хигиена на труднодостъпните места.

 

elgydium антикариесна вода за чувствителни зъби има три активни съставки: фруоринол/fluorinol (амино флуорид) – заздравява по-бързо зъбния емайл и увеличава устойчивостта му, хлорхексидин/chlorhexidine  - антиплаково и антибактериално действие, силигликол/siliglycol – образува защитен филм и предпазва от развитие на бактерии върху зъбната повърхност.

 

начин на употреба: ежедневна вода, готова за употреба. изплакнете устата за 30 секунди с половината от мерителната чашка. за оптимален ефект комбинирайте с паста за зъби elgydium anticaries (антикариесна паста за зъби) или elgydium sensitive за чувствителни зъби.

 

предназначен е само за външна употреба. да не се поглъща !

 

подходящ за възрастни и деца над 3 годишна възраст.

 

съдържание: fluorinol (nicomethanol hydrofluride), chlorhexidine digloconate, cl 42051, aqua, glycerin, peg-40 hydrogenated castor oil, hylitol, peg-12 dimethicone, aroma, potassium sorbate, sodium saccharin, cl 47005

 

 

 

 

gum gingidex вода за уста

  

съдържание: хлорхексидин диглюконат – 0,06% и цитилпиридинхлорид – 0,05% - активни антибактериални съставки, които защитават венците и предотвратяват лошия дъх. съдържа алое, притежаващо хидратиращи свойства. не съдържа алкохол.

 

начин на употреба: използвайте капачката за да отмерите, необходимите за жабурене 10-15 мл. не разреждайте. жабурете след ядене и преди лягане.

 съхранявайте на места, недостъпти за деца. продуктът е предназначен за външна употреба. да не се поглъща! да не се използва от деца на възраст под 6 години без препоръката на стоматолог.     

 

 

 

 

gum protectplus вода за уста

  

водата за уста protectplus не съдържа алкохол и подпомага почистването и защитата на всички зъбни повърхности, включиетелно и тези, които не могат да бъдат достигнати при използване на четка за зъби. нейната пълна система за защита е специално разработена за да поддържа в оптимално състояние емайла и кореновия дентин и допълнително да предпазва зъбите.

 

комбинацията от флуорид и изомалт подпомага постигането на оптималната минерализация на зъбния емайл.

 

срс-съставката за контрол на плаката подпомага неутрализирането на киселинно-образуващите бактерии, чийто продукт се приема за основна причина за деминерализацията на емайла.

 

витамин е и про-витамин в5 подпомагат поддържането на здравето на венците.

 

начин на употреба: след измиване на зъбите с четка жабурете 30 секунди с 10-15 мл от разтвора. използвайте два пъти на ден. може да се използва от деца на възраст над 6 години.

 

ако приемате добавки, съдържащи флуор, се консултирайте с вашия стоматолог преди започване употребата на вода за уста protectplus

 

продуктът е предназначен за външна употреба. да не се поглъща !

   

silver care sensitive вода за уста

  

съдържа алое вера. не съдържа алкохол. подходящ е за употреба при висока чувствителност на зъбите. подсилва зъбния емайл и предпазва от кариес. предпазва от възпаляване на венците. поддържа продължително време свеж дъх в устата.

 

предназначен е за външна употреба. да не се поглъща !

 

съдържание: aqua, sodium methylparaben, sodium monofluorophosphate (0.03%), imidazolidinyl urea, sodium fluoride (0.10%), propylene glicol, sodium saccharin, citric acid, hydrogenated castor oil

 

 

--------------------------------------------------

запитване за актуална цена:

напишете запитване в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита.

плащане:

приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата борика и с кредитни карти visa или mastercard.

условия за доставка по куриер:

напишете съобщение в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита със следната информация:

1. име на продукта;

2. три имена на получателя;

3. точен адрес за доставка;

4. телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

педиатрична аптека ерудита[назад]
Живачните термометри са забранени във всички страни на Европейския съюз

Живачните термометри са забранени във всички страни на Европейския съюз

От 1 януари 2009 година се забранява употребата на живат в уреди и апарати за домашна употреба

Диклофенак натрий навлезе и в стоматологичната практика

Глинбакс/ Glinbax е лекарствен продукт без лекарско предписание и може да се закупи от аптеката след консултация с магистър-фармацевта

Прадакса/ Pradaxa с нови данни за безопасност

Прадакса/ Pradaxa с нови данни за безопасност

През октомври 2011 г. Комитетът за лекарствени продукти в хуманната медицина (CHMP) към ЕМА препоръча промени в информацията за продукта Прадакса/ Pradaxa (дабигатран етексилат) вследствие на съобщенията за фатални случаи на кръвоизливи при пациенти, леку

Обновено родилно отделение откри Втора градска болница в София

Премиерът Бойко Борисов и кметът Йорданка Фандъкова прерязаха лентата


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.