ПиноСлим / PinnoSlim
Новини

пинослим капсули

изображение: sanus.bg
информацията е предоставена от валмарк българия, www.walmark.bg

пинослим е 100% естествен продукт, специално създаден за хора с наднормено тегло – желаещи ефикасно да контролират апетита и да редуцират количеството на приеманата храна през деня. продуктът намалява апетита - бързо потиска усещането за глад и предизвиква ситост - до 30 минути след прием. по този начин намалява количеството на приеманата храна през деня, удължава интервалите между основните хранения и редуцира междинните хранения.

пинослим:

 • контролира апетита
 • ограничава приема на храна
 • намалява количеството на приетите калории за деня
 • увеличава интервалите между отделните хранения

дозировка

пинослим се приема по 1-3 капсули дневно, 30 минути преди хранене.

 

състав

пинослим съдържа специалната патентована субстанция pinnothin, която се получава от растението корейски бор (pinus koraiensis). семената на корейския бор са най-богатия източник на пиноленова киселина (омега-6 ненаситена мастна киселина).


механизъм на действие

пинослим повишава нивата на хормоните, регулиращи ситостта и приема на храна - cck (холецистокинин) и glp1 (глюкагон подобен пептид 1). това са чревни хормони, които се синтезират в тънките черва при прием на хранителни вещества – мазнини, протеини и въглехидрати. сск и glp1 изпращат сигнали към мозъка за наличието на храна в стомаха и предизвикват усещане за ситост. по този начин се потиска апетита и намалява количество храна, достатъчно за засищане на глада и усещане за ситост. cck (холецистокинин) се освобождава в дванадесетопръстника при прием на мазнини и протеини. повишените му нива сигнализират мозъка за наличието на храна в стомаха, в резултат на което се забавя изпразването на стомаха и желанието за храна силно намалява. glp1 (глюкагон подобен пептид 1) се образува в тънките черва при прием на мазнини и въглехидрати. по подобен на сск начин информира мозъка за постъпилата храна, предизвиква ситост и приключване на храненето.
пинослим предизвиква усещане за ситост до 30 минути след прием на 1-3 капсули и продължава 3-4 часа. апетитът намалява с 30%, а количеството на приетата храната до 50%.

 

накратко

пинослим

 • запазва удоволствието от храненето, без потискащите ограничения на диетите за отслабване
 • отслабване без досадните изчисления на калории и порции храна
 • дава воля да устоите на изкушенията на храната
 • осигурява ситост с по-малки порции храна
 • подходящ, както за редуциране на телесното тегло, така и за запазване на теглото след диета като превенция на йо-йо ефекта

предимства на пинослим

 • клинично доказан и проверен ефект
 • съдържа субстанция, спечелила авторитетни международни признания
 • безопасен, за разлика от лекарствените средства, контролиращи апетита
 • 100% растителен продукт, подходящ за вегетарианци или вегани
 • бърз ефект – 30 минути след прием
 • лесно приложим към различен стил на живот

науката зад пинослим

клинични проучвания потвърждават ефективността на pinnothin™, субстанцията съдържаща се в пинослим. действието на pinnothin™ е внимателно проучено и проследено чрез рандомизирано двойно-сляпо клинично проучване и резултатите са следните: pinnothin™ спомага за потискане на апетита и предизвиква усещане за „пълен стомах” и ситост.

установено е, че 30-60 минути след приема на 3 g pinnothin™ се повишават нивата на хормоните на ситостта. първият хормон, който значимо повишава нивото си е холецистокининът (cholecystokinin, съкр. cck) – отбелязва се нарастване с 60% на плазмените нива в сравнение с участниците, приемащи плацебо. приемът на pinnothin™ значимо увеличава (с 25%) освобождаването и на още един важен хормон на ситостта – глюкагон подобен пептид 1 (glucagon-like peptide1, съкр. glp1). двата хормона сск и glp1 изпращат сигнали за ситост към мозъка и са от ключово значение за регулиране приема на храна.

 

въпроси и отговори


как пинослим намалява глада?
пинослим е с високо съдържание на пиноленова киселина, вид мастна киселина, която се среща в естествено състояние в ядките на корейския кедър и маслото получено от тях. пиноленовата киселина стимулира синтеза на двата потискащи глада хормона, сск (холецистокинин) и glp1 (глюкагон подобен пептид 1).

защо пинослим е по-ефективен в сравнение с консумирането на кедрови ядки?
не ви препоръчваме да ядете кедрови ядки вместо пинослим, ако целта ви е да потиснете апетита и да отслабнете. количеството ядки необходимо, за да постигнете ефекта на пинослим е много повече от това, което можете да изядете за един ден. не забравяйте, че те са и висококалорична храна, а това ги прави неподходящи, ако все пак желаете да отслабнете.

каква е препоръчителната дневна доза пинослим?
по 1-3 капсули дневно, 30 минути преди храна. ефектът настъпва до 30 минути и продължава 3-4 часа.

безопасен ли е пинослим?
пинослим е 100% естествен продукт, който не предизвиква нежелани странични ефекти. спазвайте препоръчваната дневна доза, обозначена на опаковката на продукта.

може ли пинослим да предизвика алергични реакции?
пинослим съдържа субстанцията pinnothin™ обвита в желатинова капсула. pinnothin™ представлява високопречистено масло, което не съдържа протеини. въпреки това в маслената субстанция може да има следи от белтък, което прави продукта неподходящ при хора алергични към белтък с растителен или животински произход.

колко бързо настъпва ефекта на пинослим и колко време продължава?
клиничните проучвания показват, че нивото на апетит-потискащите хормони cck и glp1 значително се повишава до 30-60 минути след приема на пинослим. тези нива остават значимо високи през следващите 3-4 часа.

може ли пинослим да се приема от бременни и кърмещи жени?
пинослим не е подходящ за деца, бременни или кърмещи жени.

може ли пинослим да се приема в комбинация с лекарствени средства, изписани по рецепта?
консултирайте се с вашия лекар, преди употреба на пинослим, за да сте сигурни, че продуктът може да се употребява успоредно с предписаните ви лекарствени средства.

съдържа ли пинослим някакви стимулиращи вещества?
за разлика от другите апетитопотискащи или предизвикващи засищане средства, пинослим не съдържа никакви вредни за здравето стимуланти.

къде мога да намеря пинослим?
пинослим можете да си закупите от педиатрична аптека ерудита или да поръчате да ви бъде изпратен до дома с куриер. предлагат се два вида опаковки – по 30 и по 60 капсули.

----------------------------------------------- 

запитване за актуална цена:

напишете запитване в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита.

плащане:

приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата борика и с кредитни карти visa или mastercard.

условия за доставка по куриер:

напишете съобщение в раздел контакти на сайта на педиатрична аптека ерудита със следната информация:

1. име на продукта и желано количество;

2. три имена на получателя;

3. точен адрес за доставка;

4. телефон за потвърждение на пратката.

--------------------------------- 

педиатрична аптека ерудита[назад]
Синупрет/Sinupret и Синупрет Форте/Sinupret Forte отново наличен в България

Синупрет/Sinupret и Синупрет Форте/Sinupret Forte отново наличен в България

Проблемът с количествата остава, тъй като Синупрет Форте бе разграбен за 3 часа. Не се знае кога ще има следващ внос

Чесънът може да лекува диабет

Чесънът може да лекува диабет

Приемът на екстракт от чесън, редом със стандартното лечение при всеки от двата типа диабет, води до скромни, но неопровержими подобрения в контрола на кръвната захар

SonoVue/ Соновю контрастна материя за ехография

SonoVue/ Соновю контрастна материя за ехография

Представителството на италианската фирма за контрастни материи Бракко/Bracco регистрира препарата SonoVue/ Соновю

Хедан/Haedan табл 50 мг пусна на пазара Актавис

Хедан/Headan е генерик на Имиграна, съдържа суматриптан


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.