Промени в начина на работа в следствие на мерките против коронавируса COVID-19
Новини
24/03/2020

 

 

 

НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ и организация на работа през периода на Извънредното положение в страната

 

Във връзка с Извънредното положение в страната, прието с решение на Народното събрание, и мерките против разпространението на Коронавирус COVID-19 у нас, с цел намаляване на контактите, екипът на Педиатрична аптека Ерудита и на Централната научна аптечна лаборатория предприема следното:

 

 


  • Въвежда се режим на обслужване, при който в приемното помещение на аптеката се допуска само по един посетител. Едва след излизането му от приемното помещение, се допуска следващ посетител.
  • Намалява се числеността на обслужващия персонал в една смяна. Това ще доведе до намаляване на скоростта, с която обслужваме пациенти. Молим да проявите нужното търпение!
  • Удължава се работното време на аптеката - сутрин от 8:30 часа и вечер до 19:45 часа. Целта е да предоставим нужното време на различните посетителски групи да могат да посетят аптеката, в случай на нужда.
  • Въвежда се часови отрязък между 8:30 и 10:30 часа, в който следва да ни посещават САМО възрастни пациенти (над 60-годишна възраст). Молим всички останали да се съобразят с тази организация на работа и да не се опитват да влизат в приемното помещение в посочения интервал от време!
  • На всеки 2 часа ще се прекъсва обслужването за извършване на дезинфекция на контактните повърхности и помещението! По преценка на персонала е възможно да прекъснем и за извънредна дезинфекция! Молим всички посетители да проявят нужното разбиране и търпеливо да изчакат - правим го за здравето на всички!
  • До следващо нареждане, приготвените лекарства ще се предават от фармацевтите на Педиатрична аптека Ерудита.
  • До следващо нареждане се преустановява дейността на Сервиза за апарати за кръвно налягане. Само леки сервизни дейности ще се предоставят от екипа на аптеката и то случай, че няма опашка от чакащи пациенти!

 

Поради увеличеното търсене на аптечни услуги и фармацевтични грижи от нашия екип, нужно е да поръчате лекарствата, които Централната научна аптечна лаборатория приготвя за вас, с предварителна заявка от поне два (2) работни дена.

 

 

За връзка с нас предпочитаме да използвате нашите телефони и електронната поща (посочени са по-долу на тази страница).

 

Благодарим на всички за проявеното разбиране и пожелаваме само здраве!

 

Екипите на

Педиатрична аптека Ерудита и

Централната научна аптечна лаборатория

Датски министър застава срещу измамите с хранителни добавки в ЕС

Датски министър застава срещу измамите с хранителни добавки в ЕС

Властите в Дания в момента предприемат инициативи за засилване на контрола и проверките на хранителните добавки и интернет търговията

Да се забрани приема на ацетилсалицилова киселина до 16 годишна възраст...

Да се забрани приема на ацетилсалицилова киселина до 16 годишна възраст...

Въпреки че Синдромът на Рей се наблюдава много рядко, за този родител, на когото се случи детето му да загине от прием на ацетилсалицилове киселина, е трагедия!

Проспан: нови доказателства за ефекта му като експекториращ агент

Проспан: нови доказателства за ефекта му като експекториращ агент

Имунофлуоресцентните методи доказаха интересен вътреклетъчен механизъм на препарата

Еротон: Българският генерик на Виагра-та

Еротон: Българският генерик на Виагра-та

Фармацевтичната генерична компания "Актавис" регистрира и пусна на пазара генерично копие на Виагра-та. Името на лекарственият продукт е Еротон/ Eroton

5% надолу лятна цена за Мис Карол и Мистър Рино!

5% надолу лятна цена за Мис Карол и Мистър Рино!

Фирмата-вносител анонсира лятна по-ниска цена за апаратите Мис Карол и Мистър Рино поради засиления интерес към детските форми на нелизаторите на Артсана


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.