Промени в начина на работа в следствие на мерките против коронавируса COVID-19
Новини
24/03/2020

 

 

 

НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ и организация на работа през периода на Извънредното положение в страната

 

Във връзка с Извънредното положение в страната, прието с решение на Народното събрание, и мерките против разпространението на Коронавирус COVID-19 у нас, с цел намаляване на контактите, екипът на Педиатрична аптека Ерудита и на Централната научна аптечна лаборатория предприема следното:

 

 


  • Въвежда се режим на обслужване, при който в приемното помещение на аптеката се допуска само по един посетител. Едва след излизането му от приемното помещение, се допуска следващ посетител.
  • Намалява се числеността на обслужващия персонал в една смяна. Това ще доведе до намаляване на скоростта, с която обслужваме пациенти. Молим да проявите нужното търпение!
  • Удължава се работното време на аптеката - сутрин от 8:30 часа и вечер до 19:45 часа. Целта е да предоставим нужното време на различните посетителски групи да могат да посетят аптеката, в случай на нужда.
  • Въвежда се часови отрязък между 8:30 и 10:30 часа, в който следва да ни посещават САМО възрастни пациенти (над 60-годишна възраст). Молим всички останали да се съобразят с тази организация на работа и да не се опитват да влизат в приемното помещение в посочения интервал от време!
  • На всеки 2 часа ще се прекъсва обслужването за извършване на дезинфекция на контактните повърхности и помещението! По преценка на персонала е възможно да прекъснем и за извънредна дезинфекция! Молим всички посетители да проявят нужното разбиране и търпеливо да изчакат - правим го за здравето на всички!
  • До следващо нареждане, приготвените лекарства ще се предават от фармацевтите на Педиатрична аптека Ерудита.
  • До следващо нареждане се преустановява дейността на Сервиза за апарати за кръвно налягане. Само леки сервизни дейности ще се предоставят от екипа на аптеката и то случай, че няма опашка от чакащи пациенти!

 

Поради увеличеното търсене на аптечни услуги и фармацевтични грижи от нашия екип, нужно е да поръчате лекарствата, които Централната научна аптечна лаборатория приготвя за вас, с предварителна заявка от поне два (2) работни дена.

 

 

За връзка с нас предпочитаме да използвате нашите телефони и електронната поща (посочени са по-долу на тази страница).

 

Благодарим на всички за проявеното разбиране и пожелаваме само здраве!

 

Екипите на

Педиатрична аптека Ерудита и

Централната научна аптечна лаборатория

Честита Коледа и весело посрещане на 2010 година!

Честита Коледа и весело посрещане на 2010 година!

Получихме пожелания за здрава и успешна 2010 година!

Вестник

Вестник "Живот и здраве" наличен в Педиатрична аптека Ерудита

Всяка седмица за пациентите на аптеката издателството предоставя голямо количество от безплатния вестник за здравето

5% надолу лятна цена за Мис Карол и Мистър Рино!

5% надолу лятна цена за Мис Карол и Мистър Рино!

Фирмата-вносител анонсира лятна по-ниска цена за апаратите Мис Карол и Мистър Рино поради засиления интерес към детските форми на нелизаторите на Артсана

Д-р Шарков: Водете детето на зъболекар още на 6-месечна възраст

Д-р Шарков: Водете детето на зъболекар още на 6-месечна възраст

Зимните бебета са застрашени от рахит заради липсата на витамин D

МАСКИ за защита

МАСКИ за защита

В отговор на разразилата се криза с доставките на защитни маски и дезинфекционни средства, екипът на Педиатрична аптека Ерудита обявява, че започва съставяне на списък с желаещи да закупят маски за индивидуална защита


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.