Спорт Стреч крем/ Sport Stretch Cream
Новини

 

Спорт Стреч крем/ Sport Stretch Cream 

Крем при стрии с произход от активно спортуване

Синоними: фитнес стрии, спортни стрии

 

Локализация: при разкъсване на колагенните влакна на дермата в следствие прекомерно разрастване на подлежащия мускул – бицепс брахи, трицепс брахи, делтоидеус, трапезиус, пекторалис минор, пекторалис майор, терес майор, терес минор, латисимус дорзи, леватор скапуле, ректус абдоминис, квадратус лумборум, бицепс феморис, квадрицепс феморис, групата аддуктори, трицепс суре…

 

Описание

Спорт Стреч крем е специално разработен за активно спортуващи мъже и жени, които искат да комбинират ефекта на красивото тяло със здрава, мека и нежна кожа без стрии от хипертрофията на мускулите.

Спорт Стреч крем има бяла кремообразна текстура с лек приятен аромат. Силно цикатризиращ агент с хидратиращ и подхранващ ефект. Стимулира клетките, които участват в синтеза на еластичните влакна, хидратира епидермалния слой и придава на кожата стегнат вид.

Спорт Стреч крем е подходящ също за третиране на повърхностни и дълбоки рани с или без инфекции. За предотвратяване на хипертрофични белези и келоиди. Може да се прилага с успех при кожни раздразнения в следствие на процедури по обезкосмяване на тялото.

Спорт Стреч крем е съвместим с ултравиолетово облъчване – както от солариуми, така и от естествена слънчева радиация. Не повлиява естествено натрупания меланин в меланоцитите. Хидратира, успокоява и обезболява изложена на ултравиолетови лъчи кожа.

 

Ефект на Спорт Стреч крем

Спорт Стреч крем има кисел характер, което предотвратява алкализацията на стрията и по този начин възпрепятства инфектирането. Има антисептичен, антибактериален и антимикотичен ефект. Кремът подпомага образуването на струпеи (засъхнал кожен ексудат, примесен с излющени рогови клетки, левкоцити и фибрин). Подпомага гранулацията и епителизацията, като предоставя локално строително вещество на организма за запълване на разкъсаната тъкан и пролифериращи агенти. Повишава издържливостта на еластофибрите. Подпомага метаболизма и баланса на течностите в проблемната област. Обезболява.

Спорт Стреч крем действа противовъзпалително и успокояващо върху прясно обезкосмени кожни участъци.

Активните съставки на Спорт Стреч крем преминават кожната бариера и стимулират образуването на неоеластин. Предпазват еластичните фибри от разрушаващото действие на еластазите (ензими на възрастта и активната спортна дейност). Предизвикват ускорена цикатризация на кожата благодарение на стимулиращото действие върху клетъчната функция. Предотвратяват появата на стрии в проблемните зони.

При спортуващи, които комбинират с ултравиолетови бани, действа хидратиращо, намалява възпалението и зачервяването на кожата, обезболява и омекотява.

  

Начин на приложение на Спорт Стреч крем

Нанася се с чисти ръце върху проблемните и потенциално проблемните зони на тънък филм поне 2-3 пъти дневно. Препоръчва се да се приложи и 30 минути преди тренировка. Така способства кожата да се разтяга без напрежение при мускулното натоварване.

Може да се прилага както върху открити кожни участъци, така и върху окосмени части на тялото. Прилага се директно върху проблемния участък.

 

Несъвместимости

Да не се прилага едновременно с препарати, съдържащи йод (например: Йодасепт, Йодсептадон, Брауновидон, Браунол, йодна тинктура), соли на желязо ІІІ, натриев тетраборат (боракс). Ако такива препарати са били използвани преди това, употребата им следва да бъде преустановена!

 

Бременност, кърмене и спорт

Може да се прилага от спортуващи бременни жени и кърмачки в умерени количества. Да не се прилага върху зърната, ако спортуващата кърми!

Да не се употребява при деца до 12 месечна възраст!

Да не се прилага около устата и очите! 

 

Състъв

Алфа-токоферол ацетат, бензилов алкохол, бензоена киселина, етилпарабен, изопропил палмитат, ксалифин 15, метил-4-хидроксибензоат, метилизотиазолинон, метилпарабен, минерално масло, натриев хлорид, озоксерит, палмитинова киселина, парафин, полиглицерил-4-изостеарат, пречистена вода, пречистено слънчогледово масло, пропил-4-хидроксибензоат, пропиленгликол, пропиленгликол мономалат, пропилпарабен, ретинол палмитат, салицилова киселина, токоферол ацетат, трихидростеарин, феноксиетанол, хексил лаурат, хидролизиран еластин, цетилдиметикон ко-полиол, ябълчна киселина, следи от етилов алкохол.

 

 

-------------------------------------

Запитване за актуална цена:

Напишете запитване в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита.

Плащане:

Приемаме плащане в брой, с дебитна карта на системата БОРИКА и с кредитни карти VISA или Mastercard.

Условия за доставка по куриер:

Напишете съобщение в раздел КОНТАКТИ на сайта на Педиатрична аптека Ерудита със следната информация:

1. Име и количество на продукта;

2. Три имена на получателя;

3. Точен адрес за доставка;

4. Телефон за потвърждение на пратката.

-------------- 

Педиатрична аптека Ерудита

------------------------

Ключови думи: фитнес стрии от спортуване върху бицепса и трицепса се появават спортни стрии и разкъсвания на кожните еластични връзки еластофибри в епидермиса и дермата изгаряния от слънце и солариум на кожата върху мускулите и образуване на фитнес стрии от прекомерни тренировки на бицепса и гръдните мускули както и на перките спортни стрии преди лятото фитнес стрии на плажа фитнес стрии по корема и бедрата спортни стрии след употреба на анаболни вещества анаболи възпалени стреч стрии без премахване на космите както спортни стрии след солариум напомпани момчета и фитнес стрии по мускулите много е грозно цепеняк със фитнес стрии по бицепса и делтовидния мускул има спортни стрии от тренировки хубаво тяло без стрии от трениране във фитнес фитнес стрии спортни стрии

Зайци, пингвини и панди в Педиатрична аптека Ерудита! Рай на инхалаторите с детска форма

Зайци, пингвини и панди в Педиатрична аптека Ерудита! Рай на инхалаторите с детска форма

Според правилата на завода ПИК/PIC, всяка година се осъвременява дизайна на някоя от машините за инхалации в домашни условия

По-голяма опаковка на препарата Детралекс/ Detralex

По-голяма опаковка на препарата Детралекс/ Detralex

Новата опаковка от 60 таблетки Детралекс/ Detralex 500 мг е достатъчна за едномесечен курс на лечение

Нов модел инхалатор на Артсана от септември 2009 година

Нов модел инхалатор на Артсана от септември 2009 година

Мистър Панда / Mr Panda е най-новият модел инхалатор/небулизатор за домашна употреба - качество, стил и невероятен италиански дизайн

Пробиотик с витамини от В - групата наличен в Педиатрична аптека Ерудита

Пробиотик с витамини от В - групата наличен в Педиатрична аптека Ерудита

Заради наличието на витамините от В комплекса, новият Пробиен е подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение

Ситиколин сироп 100мг/мл 30мл замества временно липсващия сироп Сомазина

Централната научна аптечна лаборатория при Педиатрична аптека Ерудита изготвя Ситиколин сироп 100мг/мл


Бюлетин
Запиши се
Условия за ползване
©2009 Педиатрична аптека Ерудита. Всички права запазени.